“SULINA IARNA” - 3 nopti/4 zile distreaza-te cu prietenii si descopera natura inghetata a Deltei Dunarii!

Tip oferta: Experiente Categorie: Experiente de socilizare Cod oferta: UAM2021.1.001 zona: Please select Location

Delta Dunarii si plajele salbatice ale Marii Negre de la Sulina poate fi cel mai bun material pentru fotografii profesionisti. Natura inghetata si speciile de pasari care ierneaza in Delta, caii salbatici fac deliciul anotimpului de iarna la Sulina. Vino cu prietenii si descopera traditiile locale, dansurile grecesti, muzica cantata de ucrainieni si lipoveni.

Detalii oferta

# Titlul ofertei Datele calatoriei Tarif Tarif copil Disponibilitate Rezervare
1 SEJUR noiembrie - februarie 1425 RON /persoana/sejur cazare 3*** - RON - La cerere Cere oferta

Continut oferta

Ziua 1 : Sulina este un taram intre ape, intre Dunare si Mare, asadar odata ajunsi in Tulcea luam calea apei fie cu barcutele rapide, fie cu vaporul, de unde putem admira localitatiile, casele si gospodariile epice care se insiruie de-a lungul malului Dunarii. La sosirea in Sulina va vom intampina de la debarcader si va vom insoti pana la unitatea de cazare unde vom fi asteptati cu o cina traditionala pe baza de peste. Cazare la Pensiune. Programul muzical poate fi in optiune daca grupul doreste sa cunoasca traditiile orasului; grecii, lipovenii sau ucrainienii va pot distra prin muzica si dansurile lor.

Ziua 2: Dupa servirea micului dejun, puteti alege sa va petreceti 2-3 ore in natura plimbandu-va cu bicicleta sau intinzand firul la o partida de pescuit. Daca prindeti sau nu.. tot puteti aveti ocazia in dupa amiaza zilei sa traiti o experienta speciala - gatitul borsului de peste alaturi de bucatar localnic care va va invata "secretele" bucatariei locale ( serviciu optional). Cina pe baza de peste va fi savurata in salonul unitatii de cazare. Optional: jocuri de societate, concursuri.

Ziua 3: Dupa micul dejun pornim la o plimbare scurta pe canale ( 2-3 ore) fie in caiac, aproape de luciul apei, fie in barcile incalzite si veti trai experienta unica a Deltei inghetate. Natura hiberneaza dar peisajele pot fi spectaculoase. Pregatiti aparatele foto pentru a surpinde natura altfel.

Dupa o masa de pranz la unul din restaurantele din oras ( cost suplimentar) vom descoperi intr un tur ghidat orasul Sulina, bun prilej de a intelege importanta acestui orasel in istoria Romaniei si a Europei. Veti afla caracterul cosmopolit al orasului admirand obictivele turistice si principalele biserici ale localitatii. Vizita o vom incheia la expozitia Sulina Veche unde vom afla minunatele povesti ale orasului. Si seara se va incheia la un pahar de vin fiert, o cina pe baza de peste si multa voie buna la pensiune.

Ziua 4: Ne bucuram de o ultima cafea la micul dejun in Sulina. Dupa servirea micului dejun, transferul il vom realiza pe traseul Sulina-Tulcea.


Transfer Tulcea – Sulina – Tulcea

Cazare 3 nopti pensiune 

Demipensiune

Transfer de la debarcader la unitatea de cazare

2 activitati outdoor (pescuit, caiac, excursie cu barca, tura bicicleta)

Tur istoric cultural pietonal 1.5-2 h

Ghid insotitor pe intreaga perioada


Excursiile optionale prezentate in program

Mese neincluse in program

Cheltuieli personale


Zona Canalului Sulina:

activitati indoor la cerere grup:folk/ dansuri sau

muzica traditionala (greci/ucrainieni/lipoveni), jocuri si concursuri de interior

Experiente culinare - preparare bors de peste

Excursie Padurea Letea ( la cerere in functie de numarul de doritori)

Supliment 1 noapte de cazare


Pentru inscrieri se percepe un avans de 50%, diferenta a se achita cu 30 zile inainte de inceperea sejurului.  Activitatile incluse in program vor tine cont de conditiile meteo.

Intreaba un consilier

Traducere: Romana