Despre Noi

Cine suntem? UNIQUE AU MONDE este agentia turoperatoare receptoare localizata la Sulina, orasul de la gurile Dunarii, locul de unde putem explora Delta Dunarii dar si plajele salbatice ale Marii Negre, locul unde putem trai experiente din cele mai variate.

Despre Noi

Ne puteti contacta la telefon:
+40 722 269 180 sau pe email: [email protected] 
si va vom consilia pentru a alege
cea mai buna solutie pentru vacanta Dumneavoastra!   
Unde ne puteti gasi si ce puteti afla de la noi?
Suntem prezenti  la punctul de informare de pe faleza orasului Sulina.
 
   Va punem la dispozitie informatii in legatura cu activitatile pe care le puteti desfasura aici, excursii cu barca,
   rezervari pentru mese traditionale, rezervari pentru transfer Tulcea- Sulina-Tulcea, rezervari pentru activitaile Wild, inchirieri biciclete,
   dispecerat cazare

Filosofia UNIQUE AU MONDE este născută din plăcerea noastră de a călători şi de a descoperi destinaţii neexploatate şi nepromovate încă. Aşa a încolţit ideea în minţile noastre să construim acest site; promitem tuturor clienţilor noştri să căutam continuu pentru ei locuri unice în lume, unde să-şi petreacă vacanţe relaxante sau aventuriere. Astfel, în fiecare zi, echipa noastra ajută mii de persoane dornice să călătorească, oferind posibilitatea de a le recomanda cazări şi variante de transport în funcţie de necesităţile fiecăruia.

 Echipa UNIQUE AU MONDE va ajuta sa transformati vacanta dumneavoastra intr-o experienta de neuitat. Propunem experiente de aventura dar si cele prin care clientii vostri pot descoperi traditii locale, istorie si cultura, pot sustine si participa la activitatile  sportive, le oferim ocazia de a se bucura de degustari de vinuri si produse traditionale si de a descoperii traditiile culinare in principalele regiuni ale Romaniei: Delta Dunarii si Dobrogea de Nord, Moldova, Bucovina, Transilvania, Maramures, Apuseni, Banat, Gorj, Cazanele Dunarii. 

Experintele în stil UNIQUE :

 

- ture cu bicicleta
- plimbare la rasarit in caiac
- plimbare la rasarit de luna

- cafea pe plaja salbatica la rasarit
- tururi istorice ghidate
- program artistic traditional

- mese traditionale in centre gastronomice
- birdwatching
- plimbari cu barca
Echipa noastra!

Vizitam destinatiile turistice si simtim experientele, le prezentam si va sfatuim sa alegeti ceea ce vi se potriveste.

Consultant Turism
Andreea Mihaita


Manager Agentie
Pascale Iulia


Traducere: Romana