Complex Lotus Crisan 3*

Tip oferta: Cazare Categorie: Hoteluri Cod oferta: 2022.05.11/2 zona: Delta Dunarii, loc Unique in Europa!

cazare In Delta Dunarii

Detalii oferta

# Titlul ofertei Datele calatoriei Tarif Tarif copil Disponibilitate Rezervare
1 Oferta Speciala pentru luna Mai 11.05.2024 - 31.05.2024 000 RON /persoana/noapte cu mic dejun inclus copiii cu varsta cuprinsa pana in 10 ani platesc 25% din pachet RON La cerere Cere oferta
2 Tarife generale luni - joi 000 RON /persoana/noapte/cu mic dejun inclus copiii cu varsta cuprinsa pana in 10 ani platesc 25% din pachet RON La cerere Cere oferta
3 Tarife generale vineri - duminica 000 RON /persoana/noapte/cu mic dejun inclus copiii cu varsta cuprinsa pana in 10 ani platesc 25% din pachet RON La cerere Cere oferta

Continut oferta


 Descriere :


Accesul la locatie  este posibil doar pe apa cu ajutorul ambarcațiunilor rapide, durata transferului fiind de aproximativ 45 de minute. De asemenea, clienții pot beneficia contra cost de parcarea autoturismelor zona Tulcea și Dana 1 Mai. 

Transferurile pot fi:
Grup - Împreună cu alți turiști, la orele stabilite de comun acord cu 48 de ore inainte de sosire.
Privat - Va puteti inchiria propria ambarcatiune pentru transfer : tarife de la 70 lei / sens de persoana.

 

Complexul Lotus Crisan are o capacitate de cazare de 40 de locuri, dispuse în 12 camere duble și 8 apartamente cu living și balcon, perfecte pentru familii cu 2 copii. Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar, aer conditionat, LCD, internet wireless gratuit, uscatoare de par ( la cerere), produse cosmetice, prosoape dar și flyere cu informații turistice.

 

În cadrul locației se regasesc:

 un restaurant cu toate dotările necesare și un foisor în care se pot servi mesele în funcție de dorința oaspetilor. De asemenea punem la dispoziție șezlonguri de relaxare dar și 2  pontoane special amenajate pentru amatorii de pescuit. Echipamente de pescuit se pot închiria contra cost pentru toata durata sederii. Pescarii (cei care dețin permis de ambarcatiune) vor putea inchiria barci dotate special (sonar, GPS) pentru organizarea unei partide de pescuit reușite.

 

S-a optat pentru a folosi numai energie verde. Lotus Crisan are în dotare panouri fotovoltaice si panouri solare tocmai pentru a reduce emisiile CO2. De asemenea în sezonul rece sLotus Crisan este  printre puținele locații care beneficiază de condiții optime de cazare ( caldura, apa calda si alte facilitati ), acestea asigurand tot confortul dorit oaspetilor. 


Distanța fata de Dunăre ( Bratul Sulina) -15 m, iar pentru amatorii de pescuit se vor regasi locuri amenajate in incinta locației. 

Pentru cei mici exista un loc de joacă , o camera cu masa de biliard, darts, board-games si ping-pong.

Lotus Crisan va pune la dispoziție restaurantul cu specific tradițional deltaic sau românesc, preparatele fiind pregătite cu ingrediente proaspete alese special din inima naturii. Atat produsele tradiționale din peste cat si celelalte produse vor fi gatite si prezentate de personal calificat. 


În incinta locației se regaseste un spațiu special amenajat pentru team building, conferinte, festivități și petreceri private.


Optional:

Prânz : 65 lei / persoana ( 2 feluri- ciorba sau storceag / fel principal )

Cina: 70 lei / persoana (3 feluri- aperitiv cu specific pescăresc , fel de baza, desert) 

 

Băuturile răcoritoare si alcoolice nu sunt incluse in preț.

Intreaba un consilier

Traducere: Romana