Hotel Montana***Covasna

Tip oferta: pachet Categorie: Hoteluri Cod oferta: 08.08.2022 zona: Covasna

Oferta

Detalii oferta

Continut oferta

Detalii oferte  

Excursia la Lacul Sf. Ana include transportul Hotel Montana – Tg. Secuiesc – Balvanyos – Lacul Sf. Ana / retur Hotel Montana și o masă - specialitate la grătar. Durata: cc. 7h  


1. Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turiștii asigurați, care au obligația de a prezenta la recepție următoarele documente:

 biletul de trimitere* pentru servicii medicale în sistemul asigurărilor sociale de sănătate românesc, cu precizarea numărului de contract cu C.A.S.

 cardul de sănătate - activ

* În baza biletului de trimitere se acordă: 1 consultație medicală și 2 proceduri de tratament/zi, a treia procedură fiind inclusă în valoarea pachetului, în funcție de tipul de pachet ales.  

2. Pentru turiștii care NU prezintă biletul de trimitere, se va acorda o singură procedură de tratament/zi ( excepție duminica și sărbători legale ) – conform tipului de pachet ales, dar numai în condițiile achitării taxei de consultație** în valoare de 60 lei. În cazul în care turiștii nu doresc achitarea taxei de consultație, nu se va putea efectua nicio procedură de tratament, pachetul neputând fi modificat.

** Taxa de consultație se va achita la recepția hotelului!  

În zilele de sâmbătă se efectuează doar procedurile cu factori naturali de cură ( mofetă și băi carbogazoase ). Procedurile neefectuate sâmbătă se reprogramează pentru celelalte zile ale sejurului. 

Intreaba un consilier

Traducere: Romana