Hotel Dacia 2* Baile Herculane

Tip oferta: pachet Categorie: Valea Cernei - Baile Herculane Cod oferta: 2022.05.27 zona: BANATUL MONTAN, DESTINAȚIA TURISTICĂ A ANULUI 2021

Statiunea Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestata documentar de peste 1850 de ani

Detalii oferta

Continut oferta


Descriere

Stațiunea este situată în partea de sud-vest a României, la o altitudine de 168 m, la 8 km distanța de granița cu județul Mehedinți și doar 25 de km de frontiera cu Serbia si face parte din Parcul National Valea Cernei-Domogled.

Factori naturali: climat de depresiune intramontană, cu influențe submediteraneene, sedativ-indiferent; ape minerale izotermale și hipertermale (38-60 °C), slab radioactive, hipotone, cu diferite compoziții chimice:

* sulfuroase, clorurate, calcice, sodice;

* clorurate, sodice, calcice;

* oligominerale.

 

1. Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turiștii asigurați, care au obligația de a prezenta la recepție următoarele documente:

-biletul de trimitere* pentru servicii medicale în sistemul asigurărilor sociale de sănătate românesc, cu precizarea numărului de contract cu C.A.S.

- cardul de sănătate - activ

* În baza biletului de trimitere se acordă:

1 consultație medicală și 3 proceduri de tratament/zi.

2. În cazul pachetelor de servicii derulate pe două perioade de tarif, tariful se va defalca pe fiecare perioadă separat.

3. Copiii în vârstă de până la 5 ( cinci ) ani beneficiază de gratuitate la cazare, în cazul în care nu se solicită pat suplimentar. Valoarea unui pat suplimentar este de 35 lei/zi.

Pentru copiii mai mari de 5 ani, patul suplimentar este obligatoriu.

4. Taxa de stațiune se va achita la recepția hotelului, în funcție de hotărârea Consiliului Local – Băile Herculane.

Intreaba un consilier

Traducere: Romana