Craciun la Bradetu

Pensiunea Ciprian 4****

4
 
Perioda 23.12 - 26.12.2021
Oferta speciala
 
14363
persoana/sejur 3 nopti

Pensiunea Ciprian dispune de 11 camere duble și două apartamente de 4 și 6 locuri . Camerele și apartamentele sunt spațioase, cu mobilier rustic, amenajate în stil tradițional românesc, dispun de baie proprie, balcon. televizor LCD HD , radiator , frigider și internet wireless.

Servicii: Restaurant, internet, grătar în curte, activităţi teambuilding, biciclete de închiriat, maşini 4X4, excursii şi loc de joacă pentru copii, terasă sau foișoare din lemn amenajate pentru iarnă.

Resort Carpatia - Pensiunea Ciprian se afla la intrare în Rezervaţia Naturală Valea Vâlsanului în staţiunea Brădetu, un sat de munte, aflat în aproprierea fostei capitale domneşti Curtea de Argeş. Brădet este unul dintre nenumeratele locuri din Argeş binecuvântate cu aer curat şi izvoare sulfuroase datătoare de sănătate. 

Decorul natural ce dublează calităţile apelor tămăduitoare are la rândul său o contribuţie importantă în redarea stării de bine a pacienţilor. Aerul curat, bogăţia şi densitatea spaţiului verde creează din satul Brădet un spaţiu propice recuperării, atât fizice, cât şi psihice.

Caşcavalul de Brăduleţ se produce astăzi, după reţete străvechi de zeci de ani, transmise cu grijă din generaţie în generaţie, în peste 100 de gospodării din comuna Brăduleţ. Natural şi delicios. Aşa îl descriu toţi cei care, fie şi o singură dată, au gustat din produsul gastronomic care se confundă astăzi cu identitatea şi renumele naţional al zonei.

 • cazare 3 nopţi/ 4 zile la Pensiunea Ciprian 4****

 • 23.12.2020 - cină ;

 • 24.12.2020 - mic dejun, prânz cu “pomana porcului”, cina de Ajun cu Moş Crăciun şi colinde;

 • 25.12.2020 brunch tradiţional, cină festivă de Crăciun cu program artistic cu DJ;

 • 26.12.2020 - mic dejun.

Tariful nu include :

 • Transport București – Brădetu – București: pentru min. 8 pers. – 150 lei / pers. Excursie opțională la Mănăstirea Corbii de Piatră: 50 lei/pers.

 • Plimbare cu trăsura, 7 pers.: 400 lei / 2 ore;

 • Plimbări călare individuale, cu instructor: 50 lei / pers./ 30 min;

 • Prânz: 55 lei / pers. / masa;

 • Ședință masaj de relaxare: 50 lei/ pers./ 40 min.

EXCURSII OPŢIONALE:

 1. Vizită la Mănăstirea Corbii de Piatră , care are două altare și cea mai veche rupestră originală din țară. Păstravaria Nucșoara, Mănăstirea Nămăiești, se află una din cele mai vechi icoane nu numai din România ci din întreaga creştinătate.

 2. Excursii 4X4 la Barajul Vâlsan și Rezervația Naturală Cheile Vâlsanului.

 3. Vizită la Schitul Brădetu este o veche mănăstire a Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, numărată între cele mai vechi monumente bisericeşti din ţară, Muzeul Satului Golești, Mănăstirea Robaia, Biserica Înalțarea Domnului din Brădetu.

 

NOTĂ: rezervările se fac numai în următoarele condiţii:

 • încheierea contractului de prestări servicii;

 • plata unui avans de 50% în momentul rezervării şi diferenţă conform contract;

 • pentru cazarea în APARTAMENT se adaugă un supliment de 50 lei/zi; (preţul rezultat este valabil pentru cazarea a 2 persoane).

 

La cazare, pentru copii se percep următoarele tarife :

*0 – 6 ani gratuitate la cazare cu mic dejun (fară pat suplimentar);

*6 – 12 ani se achită 50 % din pachet/copil.

Renunţări, penalizări, despăgubiri

1. În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, în cazul serviciilor la cerere sau al ofertei standard, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:

a) 25% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face imediat dupa achitarea sejurului;

b) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 30 de zile înainte de data plecării;

c) 100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Notă: Organizarea și desfășurarea programului de mai sus se va face respectând toate măsurile de prevenție împotriva răspăndirii noului coronavirus Covid-19 . Turiştii sunt îndemnaţi să aibă asupra lor mască de protecţie pe care o vor purta pe toată durata programului, atât în autocar, cât şi la obiectivele turistice, acest lucru fiind obligatoriu.

Nu rata oferta noastra speciala

You must agree to the conditions for processing your personal data.